Social return

Werk op Uitvoerend niveau

Via Social Return krijgen mensen zo’n kans om mee te werken en een vak te leren.

Aanbestedingen
En Social Return

Maastricht is een bedrijvige stad waar iedereen de kans moet krijgen om te kunnen werken. Via Social Return krijgen mensen zo’n kans om mee te werken en een vak te leren. 

Hoe? Het idee is simpel: wanneer een bedrijf een (bouw)opdracht vanaf € 100.000,- uitvoert voor de gemeente Maastricht, dan verbindt de leverancier zich aan de sociale doelstellingen van Maastricht om een aantal werkzoekenden en leerlingen mee te laten werken aan de opdracht. De behoefte en mogelijkheden van werkgevers staan hierbij centraal. 

Werkzoekenden of beroepsleerlingen uit de gemeenten Maastricht, Valkenburg, Margraten, Eijsden, Vaals, Meerssen en Gulpen krijgen zo de kans om (betaalde) werkervaring op te doen en uiteindelijk door te stromen naar een vaste baan.

Social Return Maastricht en Podium24 adviseren, organiseren, ondersteunen en werken samen bij invulling van Social Return en Sociaal Inkopen. Daarbij benadert Podium24 in samenwerking met de gemeenten Maastricht en Heuvelland werkzoekenden. Zij zorgen voor goede, constructieve contacten met het bedrijfsleven en zoekt voor hen naar aansluitingsmogelijkheden met het (beroeps)onderwijs.

Klik hier voor meer informatie voor opdrachtnemers

Klik hier voor onze menukaart met alle invullingsopties in één overzicht!

Klik hier voor een overzicht van Sociale Inkooppartners