Vacature bij Podium24: Recruiter voor Team Leisure (1 FTE)

Kom jij ons team versterken?

Als recruiter bij Podium24 voor Team Leisure maak je de juiste match tussen werkgever en werknemer. Je bent erop gericht om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen. Je bouwt hiervoor aan een netwerk van werkgevers en werkzoekenden. Bij het werven maak je gebruik van diverse online kanalen waaronder de website van Podium24 en social media. Je zult hierin ondersteund worden door de recruiters van jouw sector. Tevens werk je nauw samen met het projectteam waarin verschillende partijen samenwerken om te komen tot een sluitende aanpak.

Wie zijn wij?

Werken bij Podium24 betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun behoefte naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten tevreden zijn over onze service en dienstverlening en dat hun vraag beantwoord wordt met resultaat. Podium24 is de spil tussen de markt en de publieke partijen. Wij leveren kwaliteit, gaan voor marktconformiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dit alles in een dynamische, hectische en open cultuur in een commerciële omgeving.

Hoe ziet je werk eruit?

Als recruiter bij Podium24 krijg je de vrijheid om op een creatieve manier kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt voor vacatures te werven. Je organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om zo een juiste match te kunnen maken. Verder laat je ze niet los na een match. Indien nodig hou je de vinger aan de pols en checkt regelmatig hoe de zaken ervoor staan én wat je kan doen om de match zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

Wie ben jij?

Je bent extravert, sociaal en in staat om een netwerk op te bouwen. Je bent ambitieus en wilt jezelf verder ontwikkelen. Daarnaast kun je je inleven in wat anderen drijft en het achterhalen van ambities van mensen is jouw tweede natuur. Je hebt een neus voor zachte kenmerken waar een bedrijf naar zoekt. Als recruiter voer je de eerste gesprekken met de kandidaten en begeleid ook de verdere selectieprocedure. Podium24 verkoopt geen nee en jij wil altijd scoren: de perfecte match!

We bieden je veel kansen en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen, dus stellen we ook heldere eisen:

 • Je hebt (ruime) ervaring in de uitzendbranche en het begeleiden van uitzendkrachten.
 • Je bent resultaatgericht, hebt scoringsdrang maar bent daarbij ook bereid om te leren.
 • Je kan omgaan met deadlines.
 • Je hebt hart voor de mens.
 • Een assertieve en creatieve persoonlijkheid.
 • Je bent servicegericht en stressbestendig.
 • Een flexibele en proactieve houding naar werkgevers, werkzoekenden en medewerkers.
 • Je bent een teamplayer.
 • Je hebt gedegen kennis van Excel, Word, Outlook.
 • Je beschikt over cijfermatig inzicht en hebt oog voor detail.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ondernemend vermogen bij het meewerken aan projecten.
 • Aankomend verbinder in een netwerk van bedrijven, gemeenten en sociale werkvoorziening.
 • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij je?

Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Flexibel werken en de ruimte om samen met Podium24 te groeien. Salariëring op basis van de CAO Gemeenten (CAR-UWO), schaal 8. Startdatum in overleg, maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk. Kandidaten die fulltime beschikbaar zijn genieten de voorkeur.

Sollicitatie:

Uw reactie kunt u richten via info@podium24.nl tav. Personeelsadministratie. Sluitingsdatum voor deze vacature is 1 september 2021.

terug naar overzicht