Podium24 vanaf 2020 hét mobiliteits- en recruitment platform voor Customer Service Valley

Podium24 is de dienstverlener in arbeidsmarktprojecten, re-integratie, detacheren en uitzenden in de regio Zuid-Limburg. Door samenwerking tussen bedrijfsleven en gemeenten helpt Podium24 werkzoekenden aan het werk. 

De samenwerking met Customer Service Valley gaat al terug naar 2016 toen Podium24, samen met het UWV, de stichting ondersteunde in het werven, opleiden en begeleiden van uitkeringsgerechtigden.

Vanaf dit jaar gaan we de samenwerking verankeren en Customer Service Valley en diens partners actief ondersteunen in het verbinden van vraag en aanbod van arbeidskrachten. Zo gaan we naast de gebruikelijke recruitment activiteiten bijvoorbeeld ook de mobiliteit van mensen tussen Customer Service Valley partners begeleiden en zo ontstaan carrièrepaden over de bedrijven heen. 

Klantenservice is vaak internationaal. Als partner van Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling Kerkrade én coördinator van Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling Maastricht reikt het recruitment vanuit Podium24 tot over de landsgrenzen naar België en Duitsland. 

Recruiter Boy Ramakers gaat hiervoor zijn vernieuwd takenpakket gedeeltelijk “inhouse” uitvoeren bij de aangesloten primaire partners! 

Verder ondersteunen wij Customer Service Valley bij de organisatie van diverse recruitment-events, zoals de Experience Days waar kandidaten in de praktijk kennis kunnen maken met het “customer service vak”.

Kijk voor meer informatie over Customer Service Valley op:

https://customerservicevalley.nl/nl/over-customer-service-valley/7

terug naar overzicht