Online Banenmarkt Zuid-Limburg | voor Werkzoekenden

ONLINE op LinkedIn-platform | 1-2-2022

Om jouw kansen op werk te vergroten, organiseren wij samen met onze partners wederom een Online Banenmarkt Zuid-Limburg! Tijdens deze Online Banenmarkt zullen vacatures worden geplaatst, maar worden ook andere initiatieven gedeeld.


Praktische informatie:


Wat is de Online Banenmarkt Zuid-Limburg?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Zuid-Limburg” bieden werkgevers en uitzendbureaus vacatures aan, waar je rechtstreeks op kunt reageren. Daarnaast kun je je als werkzoekende ook vrijblijvend presenteren. Plaats een pitch (een persoonlijk bericht) om jezelf te laten zien. Het is ook een ideaal moment om je eigen netwerk uit te breiden. Laat zien dat je online bent: plaats dat persoonlijke bericht, stel die vraag en laat je zien!


Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is makkelijk en niet verplicht. Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kun je zoeken op: ‘Online Banenmarkt Zuid-Limburg’. Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht, dat je lid bent geworden van de groep. Vacatures worden op 1 februari aanstaande van 10.00 uur tot 13.00 uur geplaatst en blijven daarna nog een tijd in de groep staan. In de vacatures staat wie je kunt benaderen, en hoe.
 

BELANGRIJK: Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig je browserscherm te verversen. Voor Windows kan dit met de F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.


Als lid van de Online Banenmarkt Zuid-Limburg wil je natuurlijk veilig en vrijblijvend op zoek kunnen naar een nieuwe werkgever. Berichtgeving ten behoeve van je zoektocht kan mogelijk privacygevoelige informatie bevatten. Wees je hier bewust van en bedenk vooraf hoe en met welke gegevens je jezelf presenteert.


Tot dinsdag 1 februari om 10.00 uur op LinkedIn! Doe actief mee en vind een (tijdelijke) baan!


Team Online Banenmarkt Zuid-Limburg

terug naar overzicht