Online Banenmarkt Zuid-Limburg | voor Werkgevers

ONLINE op LinkedIn-platform | 1-6-2021

In deze tijd zijn online activiteiten niet meer weg te denken. Daarom organiseren wij op dinsdag 1 juni 2021, na het succes van de eerste editie in april jl., samen met werkgevers, gemeenten, WerkgeversServicepunten en UWV wederom een online banenmarkt!

De banenmarkt wordt gehouden binnen een besloten LinkedIn-groep voor zowel werkgevers als werkzoekenden tussen 10.00 en 13.00 uur. Een goed alternatief om toch met kandidaten in gesprek te komen en u als werkgever te presenteren. Tijdens de eerste editie zijn er maar liefst 951 mensen 'aanwezig' geweest, zijn er 164 vacatures gedeeld en hebben 81 kandidaten een pitch gehouden.

Ook uw organisatie kan aan deze banenmarkt deelnemen. Zo kunt u vacatures plaatsen waarop geïnteresseerden rechtstreeks kunnen reageren. Werkzoekenden krijgen de kans om zichzelf te presenteren aan uw organisatie.

Wilt u deelnemen of heeft u meer informatie nodig? Dan horen wij dit graag. Stuur een mail naar: WerkgeversServicepunt-Zuid-Limburg@uwv.nl. U krijgt dan antwoord op uw vragen en/of instructies over hoe u kunt deelnemen.


Neem alvast een kijkje op LinkedIn.
 

Hopelijk ontmoeten wij u op 1 juni ook online! 


Team Online Banenmarkt Zuid-Limburg

terug naar overzicht