Hard werken wordt beloond; een jaarcontract voor Fred!

Fred woont in Gulpen en was al een tijdje op zoek naar een baan in een productieomgeving. Liefst bereikbaar per fiets. Via Janice van Podium24 kwam hij in contact met Boogaard Textiles.

Foto: Janice (Podium24) en Fred (Boogaard Textiles)

Wist je dat de kans best groot is dat wanneer je specifiek textiel-drukwerk (zoals een zitzak of een kussen) bestelt via een bekende landelijke drukwerk-webshop, dit in Gulpen voor je geproduceerd wordt?! De producten van Boogaard Textiles gaan de hele wereld over! Met 17 mensen en een indrukwekkend assortiment aan grootformaat printers maakt het team van Boogaard bedrukte textielproducten die anderen vaak niet kunnen maken. Fred werkt er als productiemedewerker. Hij houdt zich bijvoorbeeld bezig met het vullen van zakken, het bedienen van de snijmachine en met shipping (het verzenden van producten). Je kunt je voorstellen dat met zoveel verschillende activiteiten geen dag hetzelfde is. Fred heeft het enorm naar zijn zin bij Boogaard en ook zijn werkgever is erg blij met hem. Goed nieuws… vanaf 15 september heeft Fred een jaarcontract gekregen! Top Fred, goed gedaan! Van harte gefeliciteerd en veel werkplezier toegewenst.

Wil jij ook aan de slag bij Boogaard Textiles? We zoeken nog een enthousiaste confectiemedewerker met ervaring in een productie-omgeving. Bel of mail onze collega Janice voor meer informatie (+31 6 52 76 36 91 / janice.frissen@podium24.nl)

terug naar overzicht