Vacature: Buschauffeur in opleiding bij Arriva Limburg

Vacature inclusief opleidingstraject

Arriva Limburg is op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaatsen Herten, Venlo, Heijen, Sittard en Margraten! Mannen en vrouwen die dagelijks de reizigers behulpzaam, veilig en tijdig van A naar B willen vervoeren..

Als buschauffeur in opleiding stap je in een mooi BBL opleidingstraject van een 1 jaar. De eerste (circa) 3 maanden besteed je aan het behalen van jouw rijbewijs D en code 95. Zodra je dit behaald hebt, ga je direct aan de slag als buschauffeur op 1 van onze vestigingen. Je kunt dan fulltime of parttime gaan werken. Naast werk ga je 1 dag in de week naar school om jouw MBO2 diploma te behalen. Na circa 1 jaar heb je dan jouw rijbewijs D én MBO2 diploma op zak. De opleiding is voor jou kosteloos en vanaf dag 1 krijg je salaris; betaalt studeren dus!

Ben je enthousiast? Arriva nodigt jou graag uit voor een informatiesessie met lunch op dinsdag 12 april om 11.00 uur. Aansluitend zal er een lunch aanwezig zijn. De locatie voor de informatiesessie is: Nusterweg 133A / 6136 KT Sittard. Aanmelden kan bij kim.hughes@arriva.nl.

Download hier de informatieflyer!

terug naar overzicht