Was/strijk/vouw medewerker gezocht!

De was doen, deze netjes strijken en strak opvouwen. Jij draait je hand er niet voor om? Reageer dan snel!


Functieomschrijving

Voor een leuk café in hartje Maastricht zijn wij op zoek naar een enthousiaste was, strijk en vouw medewerker. Je zorgt ervoor dat de vieze was weer schoon uit de wasmachine komt. Vervolgens strijk je de keukendoeken, sloven en blouses strak en vouw je het wasgoed weer op. Jij zorgt ervoor dat het personeel er piekfijn uit ziet en zij aan de slag kunnen met schone keukendoeken. De wasmachine en strijkplank vind je boven het café. Wil jij echter liever thuis strijken? Geen probleem, dan neem je de strijk mee naar huis en zorg je dat deze de dag erna weer terug in het café zijn.

Vragen

Je hebt ervaring met strijken en vind het leuk om ervoor te zorgen dat je collega’s er piekfijn in hun vers gestreken blouse bijlopen.

Bieden

Je krijgt ruimte om je werk in te delen zoals jij dat fijn vind. Je komt te werken bij een leuke werkgever en krijgt gezellige collega’s.

Werktijden

Je werktijden en dagen zijn in overleg. De werkgever is hierin flexibel en denkt graag met je mee wat voor jou mogelijk is. De functie is in te vullen voor 16 tot 20 uur per week. Liever wat meer uurtjes werken? Dan kan de functie uitgebreid worden met schoonmaak werkzaamheden.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Maastricht

Interesse of vragen? Neem dan nu contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl