Medewerker Catering

MUMC+
Wij heten je van harte welkom in de wereld van het Maastricht UMC+, een wereld waarin top zorg samengaat met warmte en aandacht, voor onze patiënten én voor elkaar. Het is een wereld die wel eens het begin van een mooie carrière kan zijn!


Functieomschrijving

Ben jij de servicegerichte persoon die met een glimlach onze medewerkers en patiënten wil bedienen, dan kom je wellicht in aanmerking voor onze vacature. Je wordt ingezet binnen het totale Cateringproces, maar hoe ziet dat er nou uit?

Je werkzaamheden binnen de Catering vallen binnen de volgende onderdelen:
Vergader-/ en Evenementenservice;
Personeelsrestaurant;
Warme drankenvoorzieningen en automaten;
Patiëntencatering.

De afdeling vergader & evenementenservice verzorgt vergaderingen, diners, borrels en andere evenementen binnen het ziekenhuis. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de bijeenkomst. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en opbouw, serveren van dranken en maaltijden en het opruimen na afloop.

Het personeelsrestaurant voorziet de collega’s van o.a. broodjes, soep en warme maaltijden. Uiteraard zorg je ook voor het schoonhouden van het restaurant en keuken. Daarnaast verzorgen we ook de warme drankenautomaten en vending automaten.

Als medewerker Patiëntencatering zorg je voor de uitvoering van de taken die belegd zijn binnen de Frontoffice. Je verzorgt de voeding en dranken voor patiënten van de klinische afdelingen. Je begeleidt patiënten bij het maken van een keuze uit het menu en ziet toe op naleving van diëten. Je verricht diverse werkzaamheden van huishoudelijke- en administratieve aard zoals het bijhouden van vocht- en voedingslijsten, controle op kwaliteit en kwantiteit van maaltijden. Je geeft uitvoering aan de hygiënecode (HACCP) en heeft hierbij dagelijks contact met de verpleegafdeling.

De medewerkers van Catering zijn de meerwaarde binnen de afdeling. Klantgerichtheid, gastvrijheid en dienstbaarheid staan hoog in het vaandel. Sterker nog, dit hebben onze medewerkers in hun genen. Ben jij de servicegerichte persoon die met een glimlach onze medewerkers en patiënten wil bedienen, dan kom je wellicht in aanmerking voor onze vacature.

De werktijden zijn volgens jaarurensystematiek. Je zult ook tijdens de weekenden en feestdagen worden ingezet binnen het totale Cateringproces. Je rol kan van dag tot dag verschillen of zelfs op één dag bestaan uit twee verschillende functies. Bijvoorbeeld; Na een dienst als medewerker personeelsrestaurant ga je helpen met klaarzetten en het draaien van een borrel op locatie (vergader- en evenementenservice).

Vragen

Jij bent ons visitekaartje en vind het leuk om in een dynamisch team te werken. Hierbij zijn onderstaande kenmerken jou op het lijf geschreven.

Vriendelijk in contact en uitstraling;
Met humor zowel richting gast als collega’s;
Neemt de verantwoordelijkheid die je gegeven wordt;
Kan de mouwen opstropen en een dag met hectiek maakt jou niet van de wijs;

Maakt het verblijf van de patiënt of medewerker graag tot een beleving.
Verder zoek je van nature de samenwerking met je collega’s maar ben je ook goed in staat om zelfstandig te werken. Jij weet door jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden bij te dragen aan een optimale organisatie en bedrijfsvoering van het proces Catering.
Uiteraard beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden, en ben je bereid in korte tijd applicaties die intern gebruikt worden eigen te maken.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Bieden

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitness abonnement;

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.861,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A3 van de Cao umc. Exclusief onregelmatigheidstoeslag, een dertiende maand en eventuele indexeringen.

Werktijden

Alle dagen van de week. Je kunt ingeroosterd worden tussen 07:00 en 22:00.

Duur van de opdracht

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een nader te bepalen duur voor 24 uur per week

Werklocatie

Maastricht

Heb je interesse? Reageer dan bij Boy Ramakers via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 0611743419
Mail: boy.ramakers@podium24.nl