Schoonma(a)k(st)er

Ideaal voor een weekendje weg, fietsvakantie of fraaie wandeltocht. Bovendien staan rust, lekker eten en een adembenemend uitzicht garant voor opperste ontspanning. Welkom bij Hotel de Plank!


Functieomschrijving

Mijn naam is Senna en ik werk nu al meer dan een jaar voor Hotel de Plank in Noorbeek. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk de kamers ordelijk en schoonmaken voor de gasten. Dit houdt in dat we in een team van 2 personen de kamers weer helemaal brandschoon moeten krijgen. Een gast moet denken dat deze kamer nog nooit eerder verhuurd is en het bed nog niet eerder beslapen. Als we dit voor elkaar krijgen dan hebben we goed werk verricht. Het is erg prettig dat we de kamers met z’n tweeën doen. Het bed opmaken doen we altijd samen en daarna gaat de een in de kamer aan de slag en de ander doet de badkamer. De volgende kamer draaien we dit om zodat het werk niet eentonig wordt.
Soms sta ik ook in de ochtend in het restaurant met elkaar maken we dan het Café-Restaurant en andere publieke ruimtes schoon. De toiletten horen hier ook bij.
Makkie? Nee, zeker niet! Het is zwaar werk maar onderling hebben we gelukkig veel lol waardoor de dag toch altijd voorbij vliegt.

Vragen

Staat je wekker goed? Soms kan het zijn dat je al om 8.00 uur moet beginnen en je werkt dan tot ongeveer 15.00 uur. Ochtendhumeur? Vinden we niks… Belangrijk om ’s morgens even te kiezen met welk been je uit bed stapt.
Flexibele inzetbaarheid wordt niet alleen van jou verwacht maar ook van mij. Zelfstandig werken is belangrijk maar ook in teamverband moet je kunnen presteren. Je hebt oog voor detail, zelfs de allerkleinste vuiltjes worden door jou opgemerkt.

Bieden

Een gezellige job waar je je handen flink uit de mouwen steekt.

Werktijden

Het liefst zouden we zien dat je 7 dagen per week 24 uur per dag voor ons klaar staat, dat dit niet zal lukken is geen verrassing. Wel is het prettig als je zowel een aantal dagen doordeweeks als minimaal 1 dag in het weekend kan werken.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Hotel de Plank, Noorbeek.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers, 06-1174 3419.