Medewerker supermarkt

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan bij een supermarkt in Maastricht? Lees dan snel verder!


Functieomschrijving

In een supermarkt is altijd wat te doen. Rekken moeten gevuld worden, de winkel moet schoon blijven, de kassa moet bemand zijn, groente, fruit en brood moet voldoende aanwezig zijn en natuurlijk moet de klant geholpen worden bij vragen. Zie jij jezelf al een van deze taken vervullen? Reageer dan snel op deze vacature.

Liever een combinatie van bovenstaande werkzaamheden of nog niet klaar om volledig een van bovenstaande taken uit te voeren? Dan kan dat ook! De supermarkt staan open voor iedereen en zal voor jou een passende rol binnen de supermarkt vinden.

Vragen

Jij hebt een glimlach op je gezicht en vindt het leuk om in een team te werken. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal voldoende om de klanten bij vragen te woord te staan.

Bieden

Een leuke en afwisselende functie in een gezellig team. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf binnen de supermarkt te ontwikkelen.

Werktijden

Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. De werktijden zijn in overleg, eventueel halve dagen werken is ook bespreekbaar. Ben je ook het weekend beschikbaar dan is dit een pré.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Maastricht

Interesse om aan de slag te gaan bij een supermarkt of nog vragen? Neem contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl