Medewerker Groen

Heb jij groene vingers?


Functieomschrijving

Heb jij groene vingers? Voor het MTB zijn wij op zoek naar een Medewerker Groen. Als medewerker Groen ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van het groen in stadparken, stadstuinen, veldjes en pleinen. Je gaat als Medeweker Groen hoveniers werkzaamheden verrichten op verschillende mooie plekken in de regio Maastricht. Dankzij jou zien de openbare ruimtes er weer tip- top in orde uit.

Hoe ziet je dag eruit?
Je komt ’s ochtends aan op het punt van vertrek en vertrekt dan met een kleine ploeg collega’s naar een van verschillende mooie plekken in de regio Maastricht. Vervolgens verricht je hovenierswerkzaamheden samen met je collega’s. Je wordt aangestuurd door een voorman, die zelf ook meewerkt. Als de klus geklaard is worden de spullen opgeruimd en maak je je klaar voor vertrek. Samen met de collega’s word je teruggebracht naar het eerste punt van vertrek.

Vragen

Heb jij affiniteit met het werken in de buitenlucht? Houd jij ervan om te snoeien, maaien en planten en te werken met tuingereedschap?

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een bijstandsuitkering van de Gemeente Maastricht Heuvelland om te reageren.

Bieden

- Een 36-urige werkweek. Vrijdagmiddag vrij! Parttime is ook mogelijk.
- Doorgroeifunctie: Naar gelang van ervaring bestaat de mogelijkheid tot doorgroei naar voorman.
- Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen
- Mogelijkheid tot het behalen van relevante certificaten
- Oefenen met spreken van de Nederlandse taal

Werktijden

Reguliere werktijden van maandag tot en met vrijdag van 8:00h tot 16:30. Weekenden vrij.

Duur van de opdracht

In eerste instantie een 6 maanden contract.

Werklocatie

Je start ’s ochtends op de Watermolen 1, vanuit daar ga je gezamenlijk naar verschillende mooie plekken in de regio Maastricht

Herken jij je in dit profiel en wil je graag deze uitdaging aangaan? Neem dan snel contact op met Janice Frissen via 06-52763691 of via janice.frissen@podium24.nl