Vacature: Recruiter (1 FTE)

Kom jij ons team versterken?!

Voor werkgevers in de regio Maastricht Heuvelland is Podium24 hét aanspreekpunt voor inclusief ondernemen en arbeidsbemiddeling. Als recruiter bij Podium24 ben jij een arbeidsbemiddelaar en matchmaker pur sang.


Je maakt de juiste match tussen werkgever en werknemer. Je bouwt hiervoor aan een netwerk van partners, werkgevers en werkzoekenden. Je vindt kandidaten voor vacatures bij jouw klanten. Je neemt deze kandidaten aan, of zoekt een alternatief. Ook begeleid je ze verder tijdens het dienstverband. Of je begeleid ze tijdens een leerwerk- of ontwikkelroute richting een toekomstig dienstverband. Een hele verantwoordelijkheid dus.


Als recruiter bereik en trek je de juiste mensen aan via alle social media kanalen, onze partners in de regio Maastricht-Heuvelland maar ook bij ons brede netwerk in Zuid-Limburg. Je werkt nauw samen in een projectteam en hebt vaak 1 of 2 specifieke sectoren waar je aandacht naar uitgaat.


Wie zijn wij?
Werken bij Podium24 betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun behoefte naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten tevreden zijn over onze service en dienstverlening en dat hun vraag beantwoord wordt met resultaat. Podium24 is de spil tussen de markt en de publieke partijen. Wij leveren kwaliteit, gaan voor marktconformiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dit alles in een dynamische, hectische en open cultuur in een commerciële omgeving.


Hoe ziet je werk eruit?
Als recruiter bij Podium24 krijg je de vrijheid om op een creatieve manier kandidaten voor vacatures te werven. Je gaat natuurlijk met ze in gesprek. Leuk en persoonlijk. Je wilt de kandidaat goed leren kennen zodat je een passende baan kan vinden of dat je eerst een ontwikkeltraject inzet bij een van onze partners. Je organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om zo een juiste match te kunnen maken. Je zorgt dat de kandidaten goed voorbereid zijn. Je oefent het sollicitatiegesprek en helpt met vragen. Een blije kandidaat en een tevreden klant, daar ga je voor. Dat is leuk! Je wilt natuurlijk een langdurige samenwerking opbouwen.


Is jouw kandidaat aangenomen? Gefeliciteerd! Nu begint het echte werk pas. Je zorgt dat de administratie op orde is, het contract wordt opgesteld, documenten worden aangeleverd en dat de kandidaat netjes krijgt uitbetaald. Alles getekend? Mooi, dan blijf je het aanspreekpunt en begeleid je de werknemer verder tijdens het dienstverband. Je laat ze niet los. Indien nodig hou je de vinger aan de pols en checkt regelmatig hoe de zaken ervoor staan én wat je kan doen om de match zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.


Heb je het al door? Dynamiek speelt een grote rol in de baan en omgeving van een recruiter bij Podium24. Als recruiter heb je een breed takenpakket, waardoor je nooit enkel achter jouw bureau zit. Je bent veel op pad naar klanten en werknemers en je bent ook veel op kantoor samen met jouw collega’s. Jullie werken aan projecten in bepaalde sectoren met bedrijven en opleiders en zijn een spil tussen de vraag, ontwikkel- en aanbodkant.


Jouw team kan je beschouwen als jouw eigen kleine onderneming. Hier werk je samen strategieën uit, nodig je kandidaten uit, verwerk je alles administratief goed en vier je je successen.

Wie ben jij?
Je bent extravert, sociaal en in staat om een netwerk op te bouwen. Je hebt lef, bent betrokken, stressbestendig, ambitieus en zelfstandig. Daarnaast kun je je inleven in wat anderen drijft en het achterhalen van ambities van mensen is jouw tweede natuur. Je hebt een neus voor zachte kenmerken waar een bedrijf naar zoekt. Podium24 verkoopt geen nee en jij wil altijd scoren: de perfecte match!


We bieden je veel kansen en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen, dus stellen we ook heldere
eisen:

  • Je hebt (ruime) ervaring in de uitzendbranche en het begeleiden van uitzendkrachten.
  • Je bent resultaatgericht, hebt scoringsdrang maar bent daarbij ook bereid om te leren.
  • Je kan omgaan met deadlines.
  • Je hebt hart voor de mens.
  • Een assertieve en creatieve persoonlijkheid.
  • Je bent servicegericht en stressbestendig.
  • Een flexibele en proactieve houding naar werkgevers, werkzoekenden en medewerkers.
  • Je bent een teamplayer.
  • Je hebt gedegen kennis van Excel, Word, Outlook.
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht en hebt oog voor detail.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
  • Ondernemend vermogen bij het meewerken aan projecten.
  • Aankomend verbinder in een netwerk van bedrijven, gemeenten en sociale werkvoorziening.
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.


Wat bieden wij je?
Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Flexibel werken en de ruimte om samen met Podium24 te groeien. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Gemeenten (CAR-UWO), schaal 8. Startdatum in overleg, maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk. Kandidaten die fulltime beschikbaar zijn genieten de voorkeur.


Solliciteren kan via info@podium24.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht