Terugblik 2018: Samen meters maken… met resultaat!

Hoe meer stappen je in de juiste richting zet, hoe dichter je bij je doel komt. En stappen hebben we dit jaar gezet. Nu, een meter voor de finishlijn, blikken we graag even terug op het jaar 2018.

Via social media delen we vaak de plaatsingen bij werkgevers en zetten we de mensen centraal. In het volgende overzicht hebben we een selectie voor u gebundeld: Download PDF.

2018 was voor ons een jaar:

  • waarin we met werkgevers diverse werkgelegenheidsprojecten hebben vormgegeven en zo een grote groep mensen aan een mooie baan en een opleiding op maat hebben geholpen. 
  • waarin we tot en met oktober 1040 mensen hebben bemiddeld en daarvan hebben 495 reeds een duurzame baan. Benieuwd naar de cijfers over het hele jaar? Die presenteren we in januari 2019!
  • waarin we fungeren als detacheringsfaciliteit voor WSP Parkstad en WSP Westelijke Mijnstreek.    
  • waarin we 4 nieuwe bestuurders mogen verwelkomen.
  • waarin we 2 Podium24 baby’s welkom hebben geheten.
  • waarin we ook afscheid hebben moeten nemen van onze dierbare grondlegger en voorzitter André Willems.

Een bewogen jaar dat we financieel en sociaal ruim boven onze prognose afsluiten. Een resultaat dat ons kracht en energie geeft om ook volgend jaar weer samen meters te maken. Om door te gaan met het initiëren van mooie nieuwe projecten, het matchen van medewerkers aan werkgevers en andersom. Afstanden (tot de arbeidsmarkt?) overbruggen is ons team op het lijf geschreven. Een gezamenlijke prestatie om trots op te zijn.

Via deze weg namens het team van Podium24 hele fijne feestdagen en een gezond, energiek en succesvol 2019 toegewenst!

Jenny Dizij - van Leeuwen

directeur Podium24

terug naar overzicht