Samenwerkingsovereenkomst tussen de WerkgeversServicePunten Zuid-Limburg en Albert Heijn verlengd!

Albert Heijn heeft de ambitie om zich in te zetten voor mensen met een arbeidsbeperking in de vorm van het aanbieden van een betaalde baan.

De nieuwe medewerkers worden vervolgens extra begeleid in het ontwikkelen van hun vakvaardigheden. Omdat de WerkgeversServicePunten in Zuid-Limburg het netwerk en de expertise in huis hebben om deze specifieke doelgroep te selecteren en te enthousiasmeren, is er in 2018 een samenwerkingsovereenkomst getekend met het doel om door krachten te bundelen zo veel mogelijk mensen met een beperking een mooie baan met toekomstperspectief te bieden bij Albert Heijn. Met succes en daar is onder andere Koen het levende bewijs van! Met gepaste trots delen wij dan ook mede dat de samenwerkingsovereenkomst tussen de WerkgeversServicePunten Zuid-Limburg en Albert Heijn onlangs is verlengd.


  Koen werkt bij Albert Heijn sinds 2014 en vult in de ochtend de afdeling zuivel, dit doet hij vier dagen in de week. Op woensdag werkt Koen in de keuken bij Brownies en Downies bij locatie Valkenburg. In het weekend is Koen al acht jaar te vinden bij zijn voetbalteam. In dit team voetballen mensen met een beperking en is iedereen gelijk. Afgelopen september was Koen vijf jaar in dienst bij Albert Heijn, hij heeft zijn collega’s getrakteerd op zelfgemaakte brownies met het bekende recept. Koen komt elke ochtend met een lach op zijn gezicht binnen en er is wat Koen betreft altijd een moment te vinden voor gezelligheid en een praatje. Op de foto is hij te zien met zijn teamleider Caro Feller.


terug naar overzicht