Pop-up store do(mini)canen zet maximaal in op gastvrijheid

Vanaf september vindt u in Entre Deux, 50 meter verwijderd van Boekhandel Dominicanen, een pop-up store met de toepasselijke naam do(mini)canen.

Als gevolg van de covid-richtlijnen en het feit dat er minder mensen tegelijkertijd binnen mogen bij de bekende boekhandel in de voormalige Dominicanenkerk, is deze tijdelijke winkel in het leven geroepen. Tot half januari kunt u er terecht voor met name nieuwe boeken én speciale aanbiedingen die alleen in deze vestiging verkrijgbaar zijn. Onderscheidend aan de pop-up is dat Boekhandel Dominicanen vol inzet op gastvrijheid. Via Podium24 zijn maar liefst 4 enthousiaste dames (waarvan 3 dames 45+) aangesteld om u welkom te heten, een praatje te maken en van advies te voorzien.

Brigitte en Marij bijvoorbeeld, beiden afkomstig uit gemeente Meerssen. Marij heeft na meer dan 30 jaar bij een bank te hebben gewerkt, bijna 4 jaar thuis gezeten en is erg blij dat ze weer aan de slag kan. Brigitte vervult zelfs een combinatiefunctie en combineert de rol van verkoopster bij de pop-up store met de rol van gastvrouw bij Boekhandel Dominicanen.

Ook Hanna maakt sinds kort onderdeel uit van het team. Deze Syrische dame, die in haar thuisland een eigen kledingwinkel had en inmiddels een aantal jaren in Nederland woont, spreekt de taal al vrij goed en vindt in de pop-up store een ideale werkervaringsplek. Samen met Podium24 gaat ze haar best doen om van deze tijdelijke baan een springplank te maken naar een reguliere, vaste baan.

Charlotte is de komende tijd het vierde vertrouwde gezicht op de vloer van de pop-up store. Deze enthousiaste en creatieve jongedame is nu al niet onopgemerkt gebleven en stond vorige week nog paginagroot in het Nummer1 magazine. Charlotte heeft namelijk de kunstacademie gedaan en was één van de eersten die een illustratie mocht verzorgen op de muren van de pop-up. Zij maakte een krijttekening van de bekende Arthur Japin, die onlangs nog een boekpresentatie hield in do(mini)canen. Op de overige muren zullen studenten van Zuyd Hogeschool binnenkort ook kunstwerken maken, dus bezoekers van de pop-up store krijgen er zomaar een levend kunstproject bij!

Vanuit boekhandel Dominicanen is er met enthousiasme gereageerd op de uitbreiding van het team. De dames brengen ieder op zich een enthousiaste instelling mee met tevens een frisse blik op de commerciële activiteiten – een ware aanvulling.

Wij wensen Charlotte, Hanna, Brigitte en Marij heel veel plezier en succes toe. Benieuwd geworden naar deze verrassende pop-up store? De dames heten u van harte welkom!

terug naar overzicht