Jeannot met veel enthousiasme aan de slag bij Monsdal!

“Ik wil graag een betaalde baan, maar hoe krijg ik dat voor elkaar?” Een vraag die Patrick Koot, IPS trajectbegeleider / Jobcoach bij Levanto Groep, met regelmaat kreeg van bewoners. Hij is met die vraag aan de slag gegaan en met resultaat! Inmiddels zijn meerdere bewoners van de Levanto Groep werkzaam bij bedrijven in de regio. Zo ook Jeannot, waarover we u graag meer vertellen.

Jeannot wilde graag aan de slag in het groen. Hij had al wat ervaring en ook een opleiding gevolgd in deze richting. Wat hij echter nodig heeft is een plek waar mensen begrip en tijd voor hem hebben en waar hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Die plek heeft Patrick, met tussenkomst van Podium24, gevonden bij Monsdal!

Bij Monsdal, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, zit het begrip voor de medewerkers diep verankerd in de organisatie. Al bij de eerste kennismaking was dat heel duidelijk. Jeannot (rechts op de foto) kreeg via Podium24 de mogelijkheid om hier aan de slag te gaan. Na een half jaar wordt er vervolgens samen gekeken of alles goed gaat en of het wellicht mogelijk is om Jeannot een contract aan te bieden.

Jeannot is nu 5 maanden aan de slag bij Monsdal. Het werk zelf, maar ook het contact met zijn collega’s ervaart hij nog altijd als bijzonder prettig. Ook als Jeannot een keer een mindere dag heeft, is daar volop begrip voor. Waar hij in de beginperiode wat meer opruimwerk in de stad heeft gedaan, ligt vandaag de dag steeds meer de focus op het ‘echte’ groenwerk en ook dat is heel divers. Op de foto bijvoorbeeld legt Jeannot samen met een collega een nieuw terras aan bij een vakantiewoning op de Cauberg.

Hij vind het werk nog altijd erg leuk en het resultaat mag er zijn! Top Jeannot, heel veel plezier en succes toegewenst.

terug naar overzicht