UITNODIGING | Kennissessie Personeelsbeleid 2021

Ben jij ondernemer in de leisure-sector? Dan willen we graag met jou en een aantal collega’s uit de sector van gedachten wisselen hoe na de versoepelingen van de huidige lockdown vorm te geven aan personele invulling.

We initiëren deze sessie samen met Smart Market om inzicht te krijgen en te geven in personeelsbeleid voor 2021. Welke gevolgen heeft 2020 bijvoorbeeld op je keuzes qua personeel in 2021? Deze en veel meer vragen komen aan bod.

Smart Market is een regionaal platform en community voor horeca- en leisure-specials, waarbij de opbrengst van verkochte specials volledig naar de ondernemer gaat. Kijk voor meer informatie op smart-market.nl. Podium24 fungeert sinds 2012 als sociaal kompas voor ondernemers in Zuid-Limburg op het gebied van personele vraagstukken. Graag gaan we (digitaal) in gesprek om te kijken hoe we elkaar na versoepelingen van de huidige lockdown, zo goed mogelijk kunnen helpen. Interesse om aan te sluiten? Laat het ons weten via onderstaand formulier, dan zorgen wij ervoor dat je een uitnodiging ontvangt zodra de datum gepland is!

Aanmeldformulier Deelname kennissessie 'Personeelsbeleid'






terug naar overzicht