EEN APPELTJE VOOR DE DORST VOOR JULES EN KELLY!

Fruitful Office, nu ook gevestigd in Gronsveld, levert fruitmanden met seizoens– en basisfruit aan bedrijven, die hun medewerkers willen trakteren op een gezond tussendoortje.

Kelly, 23 jaar oud, heeft een opleiding in de dierensector gedaan, maar vond helaas geen baan in deze richting. Ze viel tussen wal en schip wat betreft uitkeringen en solliciteren vond ze sowieso moeilijk, mede vanwege haar autismespectrumstoornis.

Via Podium24 is Kelly toen in contact gekomen met Fruitful Office, waar ze nu met veel plezier werkt en zich helemaal op het gemak voelt. Af en toe heeft ze moeite met het schakelen tussen snel werken en secuur werken, maar hier wordt op de werkvloer heel goed rekening mee gehouden. Zij heeft sinds haar start een enorme ontwikkeling doorgemaakt en dat wordt door haar collega’s bevestigd. Zo zei een collega van Kelly: “Haar kwaliteiten zijn overduidelijk, alleen ziet Kelly dat zelf soms niet. Wij zijn erg blij met haar.” Een prachtig compliment!

Ook Jules werkt bij Fruitful Office. De fruitindustrie was hem al bekend, aangezien hij de nodige werkervaring had in deze sector. Via Podium24 is hij, na 4 maanden in de bijstand te hebben gezeten, in contact gekomen met Fruitful Office en op gesprek mogen gaan. Het was een goed gesprek; Jules kon meteen starten en rijdt sindsdien als chauffeur door heel Zuid-Limburg! Hij heeft het ontzettend naar zijn zin en komt iedere dag met een grote glimlach naar zijn werk. Hij vindt het heerlijk om onderweg te zijn en een praatje te maken met de klanten. “Het voelt helemaal niet als werk!”, zegt Jules met een lach.

Het bedrijf is, mede door de inzet van Jules en Kelly, het afgelopen jaar enorm gegroeid: In Gronsveld is de vestiging begonnen met 3 bussen en inmiddels rijden er 6 bussen op de weg. Wij wensen Jules, Kelly en het team van Fruitful Office heel veel werkplezier en goede zaken toe!

terug naar overzicht