Nieuw Balanz@Work project!

Kom naar de speeddates voor meer informatie en een kennismaking!

Wil jij op korte termijn én goed voorbereid aan de slag in de schoonmaak-branche? Dit is je kans!

Balanz@Work is een project waarbij iedereen met een Participatiewet-uitkering welkom is. Je start met een contract voor 6 maanden bij Podium24 en ontvangt dus vanaf dag 1 salaris! Aansluitend krijg je een contract van 12 maanden bij Balanz Facilitair. Bij goed functioneren volgt hierop een contract voor onbepaalde tijd (dus uiterlijk na 18 maanden). Ook verder doorstromen binnen de Vebego-organisatie zou een mogelijkheid kunnen zijn!

In deze periode volg je de officiële opleiding voor het schoonmaakvak bij Balanz Facilitair, als training on the job. Je gaat praktijkervaring opdoen bij diverse overheidsgebouwen in de regio Maastricht. Tijdens deze periode werk je samen met een buddy, die je de kneepjes van het vak leert.

Na de inwerkperiode, die per kandidaat kan verschillen in duur, kun je als zelfstandig werkend schoonmaak-medewerker aan de slag. Dit kan ook op een andere locatie in Maastricht zijn, dat wordt in onderling overleg bepaald.


Iets voor jou? Kom naar de speeddates voor meer informatie en een kennismaking! De speeddates zullen eind september plaatsvinden. (De exacte datum volgt snel.) En… bij een wederzijdse klik kun je begin oktober al aan de slag! Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Neem contact op met Hellen Castermans via +31 6 19 67 71 52 of via hellen.castermans@podium24.nl.

terug naar overzicht