30 collega’s via Podium24 aan de slag bij Pretpark de Valkenier!

Eén grote familie, dat gevoel overheerst wanneer je een rondje maakt door Pretpark de Valkenier. In letterlijke zin, aangezien het park vanaf de start en vandaag de dag nog altijd een echt familiebedrijf is. Maar zeker ook in figuurlijke zin, kijkend naar de doelgroep van het park én naar het team van medewerkers en de familiare sfeer die binnen dat team heerst. Een team dat onlangs met maar liefst 30 medewerkers is uitgebreid! 

KLIK HIER VOOR

HET VOLLEDIGE ARTIKEL!

“De drempel om aan de slag te gaan bij een pretpark lijkt in het begin soms groot”, vult Joselle Pieters, projectleider bij Podium24, aan. ”Mensen hebben vaak geen ervaring in deze branche en hun leven lang iets heel anders gedaan. Het is dan mooi om te zien dat vrijwel iedereen die die drempel toch neemt en de uitdaging aangaat, blij verrast is. Diverse medewerkers die vorig jaar bij de Valkenier hebben gewerkt, hebben zich dit jaar uit zichzelf weer gemeld met de vraag of er plek voor hen was. Leeftijd is daarbij niet van belang. De leeftijd van de huidige groep medewerkers bijvoorbeeld varieert van 15 tot 64 jaar. Bij de Valkenier wordt er altijd goed gekeken welke functie of attractie het beste bij iemand past. Dat draagt enorm bij aan de tevredenheid onder de medewerkers. Een belangrijk doel van de samenwerking met de Valkenier is tevens dat onze kandidaten werkervaring op kunnen doen en dat wij vanuit Podium24 de ontwikkeling van de kandidaat kunnen volgen. Zo krijgen we een goed beeld van de talenten van de medewerker en kunnen we helpen om, na het seizoenswerk in het pretpark, duurzaam uit te stromen naar een mooie nieuwe baan.” 

Omdat ook Podium24 haar waardering wilde uitspreken naar alle medewerkers, is het projectteam bestaande uit Maureen Muijres, Joselle Pieters en Robin Stienen, samen met wethouder Claudia Bisschops van de gemeente Valkenburg aan de Geul op bezoek geweest om een attentie uit te delen. We hebben een aantal medewerkers naar hun bevindingen gevraagd.

BENIEUWD WAT DE ANDERE MEDEWERKERS ZEGGEN?

KLIK HIER!

terug naar overzicht