Werken bij Het Sprookjesbos

In het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul ontmoeten fantasie en werkelijkheid elkaar. Themapark Sprookjesbos is een authentiek en voordelig pretpark voor kinderen.


Functieomschrijving

Ben jij kindvriendelijk, spontaan en stressbestendig? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en lijkt het je leuk om kinderen en hun familie een geweldige dag uit te bezorgen, dan is dit echt iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar:

Oplettende attractie medewerkers
Je zorgt voor een vrolijk en gezellig contact met de gasten. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties waarbij je uitstekend toezicht houdt.

IJverige (keuken) medewerkers
Voor verschillende verkooppunten zoeken wij medewerkers die goed kunnen samenwerken en stressbestendig zijn. Bestellingen opnemen, afrekenen en verwerken zijn de voornaamste taken.

Vriendelijke kassamedewerkers
Je zorgt voor een zeer vriendelijk ontvangst van de gasten, voor de kaartverkoop, de toegangscontrole, het verschaffen van informatie en beantwoorden van alle uiteenlopende vragen. Hiervoor dien je goed Nederlands te spreken en bij voorkeur ook redelijk tot goed Duits.

Vragen

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Ervaring is niet nodig, wel een flinke dosis motivatie.
Voor deze functies is het nodig dat je een VOG kunt aanleveren. Deze krijg je vergoedt.

Het betreft een baan voor ongeveer 18 uur per week in de winter, van vrijdag t/m maandag. In de lente- en zomermaanden kun je meer uren werken. Je kunt je eigen beschikbaarheid aangeven.

Bieden

Een leuke, afwisselende baan in een geweldige omgeving.

Werktijden

Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 9:30 uur tot 17:30 uur (in maart). Vanaf 1 april ook doordeweeks.

Duur van de opdracht

Tijdelijke baan.

Werklocatie

Valkenburg.

Deze vacature is in beheer bij Chiara Goossens (tel: 06-46022856)