Werken bij een subtropisch zwemparadijs?

Dat kan! Voor een subtropisch zwemparadijs zijn wij op zoek naar aanpakkers voor in de horeca en goedlachse kassa medewerkers.


Functieomschrijving

Horecamedewerker: samen met je team zorg je ervoor dat de bezoekers van het zwembad voorzien worden van een verfrissend drankje en wat lekkers voor erbij. Vanachter de counter neem jij de bestelling aan, maakt deze klaar en levert ze uit aan de bezoeker. Daarnaast voer je voorbereidende werkzaamheden uit, vul je de voorraad bij en hou je uiteraard alles netjes schoon.

Kassamedewerker: jij verwelkomt de bezoeker met een stralende glimlach. Je rekent de entreetickets af, wijst de bezoeker op de veiligheidsregels en wenst ze vooral een hele leuke dag toe. Heeft een bezoeker geen zwembandjes mee? Geen probleem. Ook die verkoop jij of je geeft een kurkje mee te leen. Daarnaast verricht je ook licht administratief werk en beantwoord telefonisch en per mail vragen. Ook heb jij tijdens een calamiteit een coördinerende rol.

Vragen

Als horecamedewerker weet jij de rust te bewaren op drukke momenten. Je bent klantvriendelijk en een echte teamplayer. Ervaring is niet benodigd, want jij krijgt van hier de fijne kneepjes van het vak aangeleerd.

Als kassamedewerker laat jij je niet afschrikken door een lange wachtrij. Iedereen wordt door jou netjes en secuur geholpen. Wordt de bezoeker wat ongeduldig of wilt hij gebruik maken van een korting die niet voor iedereen geldt? Jij staat dan je mannetje wel en blijft klantvriendelijk. Gezien jij bij calamiteiten een coördinerende rol hebt wordt vergelijkbare werkervaring op dit gebied verwacht.

Bieden

Je gaat onderdeel uit maken van een team. Een goed teamgevoel heerst er dan ook zeker! Hou je van meer afwisseling? Dan is het mogelijk om bijvoorbeeld de functie van kassa- en horecamedewerker te combineren.

Daarnaast biedt het zwemparadijs leuke extra’s. Jij en eventueel inwonende gezinsleden plus 2 introducees mogen gratis zwemmen tijdens recreatieve uren. Ook is er 2x in de week personeelszwemmen zodat jij je zwemskills kunt verbeteren

Werktijden

Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Vanaf april is het zwembad 7 dagen per week geopend van 10 uur tot 22 uur. Jouw werkdagen en tijden zullen daartussen liggen.

Duur van de opdracht

langere duur

Werklocatie

Gulpen

Deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel! Neem contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl