Was- en droogcoördinator

Zes dagen per week halen en brengen de chauffeurs het persoonsgebonden wasgoed van de klanten in de zorginstellingen en klinieken, dat nauwkeurig door de was-en droogcoördinatoren wordt gewassen en gedroogd.


Functieomschrijving

Als was-en droogcoördinator ben je met jouw collega’s van deze afdeling verantwoordelijk voor het proces dat 24 uur per dag doorloopt.

- Je controleert het wasgoed op materiaal en verdeelt het wasgoed individueel per klant over één of meerdere machines
- Je desinfecteert de wasmanden zodra het wasgoed gewassen wordt
- Je coördineert het wasproces
- Je coördineert het droogproces

De machines en directe werkomgeving schoonhouden behoort ook tot jouw werkzaamheden. Verder assisteer je de operationeel manager.

Vragen

Het werk van een was-en droogcoördinator betekent écht de handen uit de mouwen steken en gelukkig maar, want dat is goed voor de gezondheid! Je dient fysiek fit te zijn, bent leergierig en je moet het leuk vinden om een heel verantwoordelijke functie binnen het productieproces te hebben. Ondanks dat er geen klantcontact is, werk je deels in een gezellig team zelfstandig, waarin er hard gewerkt wordt met veel plezier.

Bieden

- Rechtstreeks in dienst bij de werkgever
- Een eerste jaarcontract met één maand proeftijd
- Snel de mogelijkheid op een vast contract
- Interne groeimogelijkheden
- Een marktconform salaris

Werktijden

De eerste drie maanden van je dienstverband omvat de opleiding/inwerkperiode. Van maandag t/m vrijdag (8.00 uur tot 15.30 uur) wordt je opgeleid door je collega’s om zelfstandig vanaf de 4e maand je middag/avonddienst te gaan doen als was-en droogcoördinator (van maandag t/m vrijdag van 15.00 uur tot 22.30 uur).

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Maastricht

Interesse om aan de slag te gaan als was- en droogcoördinator of nog vragen? Neem contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl