Aan de slag bij Van der Valk Maastricht!

Werken bij van der Valk Maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! Het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. Samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen


Vragen

Zelfstandig werkend chefkok (FT):
Draai jij je hand niet om voor een perfect gebakken entrecôte, of voor een heerlijke pasta in onze brasserie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Werken in de keuken bij Hotel van der Valk betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!

Van garnalencocktail en schnitzel tot oesters en Black Angus ribeye. Als zelfstandig werkend kok bij Hotel Van der Valk bereid je zowel valkklassiekers als luxe gerechten. Je gaat gerechten bereiden aan de warme kant. Hierbij zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking.

Jouw recept:
• Je wordt enthousiast van alles dat met eten te maken heeft;
• Je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties;
• Je bent iemand die niet bang is om de handjes te laten wapperen;
• Je bent fysiek fit en kunt tijdens drukke piekmomenten de rust bewaren;
• Je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten;
• Je hebt een afgeronde opleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3 of een soortgelijke opleiding; minimaal twee jaar ervaring is een pré.

Mise en place kok PT/FT):
Jouw job in één zin: Als Mise en place kok zorg jij ervoor dat het keukenteam gelijk aan de slag kan doordat jij de producten hebt gecontroleerd, geselecteerd en zorgvuldig hebt voorbereid.

Wat je gaat doen:
Jij waakt over de kwaliteit van het eten en zorgt dat alles klaar staat voor je collega's in de keuken. Een goed begin is maar het halve werk! Volgens de receptuur van onze chef-kok bereidt je gerechten voor en zorg je dat deze voldoen aan de kwaliteitseisen. Daarnaast controleer je inkomende goederen en sla je deze zorgvuldig op in onze koelcellen en magazijn.
Verdere werkzaamheden zijn:
• In overleg de keuken helpen met de lunch en/of diner;
• Soepen en sauzen voorbereiden;
• Voorbereiden van het personeelseten;
• Garnituur voorbereiden en klaarzetten.

Wat breng jij mee?
Een nette en precieze werkhouding waarmee jij zorgt dat alles perfect is voorbereid in de keuken.
Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
• Een koksopleiding afgerond of relevante werkervaring in een professionele keuken;
• Je wordt enthousiast van alles dat met eten te maken heeft;
• Kennis van HACCP;
• Je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten;
• Je bent fysiek fit en niet bang is om de handjes te laten wapperen.
• Flexibel rooster, overdag werken en avonden vrij

Bieden

• Een passend (bij je leeftijd en ervaring) salaris conform Horeca CAO;
• Een werkplek in een mooi familiebedrijf;
• Flexibel rooster;
• 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;
• Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels;
• Gratis sporten en zwemmen in het hotel;
• Regelmatig een gezellige borrel in het hotel';
• Gratis parkeren;
• Mooi meegenomen extra's: korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals Swissense, GaiaZoo en nog meer.

Werktijden

Je werkt volgens een vooraf vastgesteld rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Wil je meer informatie of meteen een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar leisure@podium24.nl.