Toppers voor Oostwegel Collection gezocht

Ga aan de slag als keuken medewerker, afwasser of ontbijt medewerker binnen de top van de Nederlandse gastvrijheid. Voor verschillende locaties van Oostwegel Collection zijn wij op zoek naar horeca toppers!


Functieomschrijving

- Keuken medewerker: je verricht diverse voorbereidende werkzaamheden waarbij gebruik wordt gemaakt van verse, lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast assisteer je de chefs bij het bereiden van de gerechten voor de gasten.

- Afwasser: je zorgt ervoor dat de keuken en het restaurant altijd voldoende schone materialen ter beschikking hebben. Je sorteert het vuile serviesgoed en spoelt het voor, daarna gaat de afwas door de afwasstraat en zorg je ervoor dat het schone servies weer op de juiste plek komt te staan.

Nog geen ervaring in de keuken, maar wel ambities hierin? Dan kan je ook de functie van afwasser combineren met keuken medewerker en wordt jouw gaande weg de fijne kneepjes van het vak aangeleerd.

- Ontbijt medewerker: Je verwelkomt de gasten en zorgt voor een prettige start van de dag. Samen met je collega’s controleer je de ontbijtlijsten, verzorg je de mise en place en zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet in orde is. Daarnaast schenk je dranken in voor de gasten en ruim je de tafeltjes af.

Vragen

Je wilt graag aan de slag binnen het hoge segment van de hotellerie, bent een aanpakker en stressbestendig. Daarnaast werk je graag in een team. Voor de functie van ontbijtmedewerker is het belangrijk dat jij de Nederlandse taal beheerst. Voor keuken en afwas functie is het beheersen van de Engelse taal voldoende.

Bieden

Je komt te werken op een betoverende locatie in een gezellig team. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkeling en binnen de hotel collectie door te groeien.

Werktijden

De functies zijn in te vullen vanaf 24 uur per week. De werktijden en dagen zijn in overleg. Echter: je dient wel flexibel beschikbaar te zijn. Dit betekend dat je ook avonduren en het weekend inzetbaar bent.

Duur van de opdracht

Lange tijd

Werklocatie

Zuid-Limburg

Interesse of vragen? Neem dan nu contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl