Toezichthouder/Badmeester

Hou je van zwemmen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sta je altijd klaar om andere te helpen? Dan is de functie van toezichthouder/badmeester iets voor jou!


Functieomschrijving

Het betreft een veel omvattende functie en is dan ook niet in 1 woord te omschrijven. Toezichthouder, badmeester, veiligheidsexpert, hoe je deze functie ook wilt noemen, de belangrijkste taak is zorgdragen dat bezoekers van het zwemparadijs de huisregels naleven. Je let op de zwemvaardigheid van de bezoekers en houdt de veiligheid in de gaten. Zie je een onveilige situatie dan durf jij de bezoeker hierop aan te spreken. Daarnaast biedt jij ook de helpende hand als iemand een schaafwondje heeft, behandel je een bijensteek en zorg je voor verkoeling wanneer iemand te lang in de zon heeft gelegen.

Vragen

Het belangrijkste is dat je goed kan zwemmen en je op een nette manier bezoekers kan aanspreken op onveilig gedrag. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Om zeker te weten dat jij de juiste zwemvaardigheden in huis hebt zal je een zwemtest doen. Afhankelijk van je leeftijd dien je binnen een x-aantal minuten een bepaalde afstand te kunnen zwemmend. Daarnaast is onderdeel van de test het opduiken van een pop.

Bieden

Je gaat onderdeel uit maken van een team. Een goed teamgevoel heerst er dan ook zeker! Hou je van meer afwisseling? Dan is het mogelijk om ook op andere afdelingen, bijvoorbeeld in de horeca, te werken.

Daarnaast biedt het zwemparadijs leuke extra’s. Jij en eventueel inwonende gezinsleden plus 2 introducees mogen gratis zwemmen tijdens recreatieve uren. Ook is er 2x in de week personeelszwemmen zodat jij je zwemskills kunt verbeteren

Werktijden

Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Vanaf april is het zwembad 7 dagen per week geopend van 10 uur tot 22 uur. Jouw werkdagen en tijden zullen daartussen liggen.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Gulpen

Deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel! Neem contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl