Telefoniste Xonar

XONAR is een toonaangevende organisatie in Limburg met een grote expertise op het gebied van jeugd- en opvoedhulp, vrouwenopvang en hulpverlening en transculturele hulp. Dankzij deze expertise is XONAR in staat maatwerkoplossingen te bieden voor kwet


Functieomschrijving

Ben jij de flexibele topper die wij zoeken? Jij bent het eerste aanspreekpunt op diverse locaties van Xonar. Je neemt de telefoon op en zorgt dat de persoon met de juiste medewerker is doorverbonden. Jij laat bezoekers zich welkom voelen als ze binnenkomen.
Verder zijn je taken onder andere:
- registreren van inkomende en uitgaande post
- het op orde houden van de keukens, koffiecorners en openbare ruimten
- reserveren van spreekkamers en vergaderruimtes.

Vragen

Je bent die vriendelijke duizendpoot met een warme glimlach. Je communiceert netjes en helder aan de telefoon en face to face. Een VMBO werk,- en denkniveau en kennis van Office breng je met je mee.

Je hebt eigen vervoer, want geen dag is hetzelfde. Je werkt de ene dag in Sittard, de dag erna in Maastricht en de week sluit je af in Heerlen.

De komende vakantieperiode ben je bij voorkeur veel beschikbaar.

Bieden

Een leuke, afwisselende baan waarbij je minimaal 8 uur en tot maximaal 32 uur kunt worden ingezet. Dit zal aan de hand van een rooster 2-wekelijks worden gepland.

Werktijden

Je werkt volgens een vooraf vastgesteld rooster.

Wil je meer informatie of meteen een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden? Bel of mail naar Laura (06-27 85 06 56)/ laura.bus@podium24.nl of naar Boy (06-11 74 34 19)/ boy.ramakers@podium24.nl

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Wisselend.