Supervisor Housekeeping

Hostel The Green Elephant aan de St. Maartenslaan in Maastricht is op zoek naar een Supervisor Housekeeping


Functieomschrijving

Het meest hippe hostel in Maastricht, The Green Elephant, is een groen hotel of eco hotel dat het zoveel mogelijk ontzien van het milieu als gevolg van haar bedrijfsactiviteiten als één van haar belangrijkste doelstellingen beschouwt.
Het is een spot met een community aan digital nomads, bewuste budget wereldreizigers en health lovers die verantwoord in het leven staan. Hun doel is om met hospitality bij te dragen aan een nóg meer fitte, groene en gezonde wereld!

Als Housekeeping Supervisor is het je belangrijkste taak om de housekeeping medewerkers aan te sturen. Je gaat niet zelf de housekeeping werkzaamheden uitvoeren, maar je zult de werkzaamheden wel moeten voordoen bij inwerken of als het werk niet correct wordt uitgevoerd.

Vragen

Voor deze vacature is enige ervaring in housekeeping een pré. Maar geen must! Verder moet je stevig in je schoenen staan om de medewerkers housekeeping aan te sturen. Dit zijn ook veel vrijwilligers die vanuit de hele wereld tijdelijk in Maastricht verblijven. Daarom is het belangrijk dat je ook het Engels beheerst.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Je komt te werken binnen een internationaal team waar een gezellige werksfeer heerst.
Het salaris is conform Horeca CAO en inschaling vindt plaats op basis van ervaring.


Werktijden

Afhankelijk je wensen kan er 24 uur of 32 uur gewerkt worden. De werktijden liggen tussen 09.00/09.30 en circa 16.00 uur. Tevens zal je één dag in het weekend werken.

Duur van de opdracht

langere tijd

Werklocatie

Maastricht

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans (mobiel: 06-19677152 / e-mail: hellen.castermans@podium24.nl)