Schoonmaker / Klusjesman(vrouw) gezocht

Voor een moderne sportschool in Meerssen zijn wij op zoek naar een parttime schoonmaker die ook nog eens een handige Harry of Harriette is.


Functieomschrijving

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het poetsen van de fitnessruimte, de sportzalen en de padelbaan. Daarnaast is het belangrijk dat ook de kleedruimtes spik en span zijn. Minimaal 3x in de week zullen deze goed schoongemaakt moeten worden.

Naast de schoonmaakwerkzaamheden zal je ook een aantal klusjes doen. Denk hierbij aan het vervangen van een lamp, boren voor het ophangen van een schilderij en zal je seizoensgebonden wat snoeiwerkzaamheden verrichten rondom de sportschool.

Vragen

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent zelfstandig. Je ziet zelf het werk liggen en weet een goede verdeling te maken in de werkzaamheden zodat alle ruimtes en zeker de kleedkamers altijd netjes zijn.

Bieden

Je komt te werken bij een leuke werkgever waar je veel vrijheid krijgt. Je mag zelf je uren en dagen invullen zolang de werkzaamheden maar goed gedaan worden. Je doet je werk zelfstandig maar wordt wel onderdeel van een gezellig team collega’s.

Werktijden

Je bent voor gemiddeld 15 uur per week beschikbaar. De uren zullen verdeelt worden over minimaal 3 dagen in de week waarvan minimaal 1 dag in het weekend gewerkt zal worden. Welke dagen en tijdstippen je komt werken mag je zelf in delen.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Meerssen

Interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl