Medewerker schoonmaak

Als medewerker schoonmaak bij Vebego krijg je een afwisselende functie waarbij je aan de slag gaat met een divers takenpakket van onder andere stofzuigen, moppen en schoonmaak van sanitair.


Functieomschrijving

De medewerker schoonmaak voert werkzaamheden uit volgens een vastgelegd programma. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van glas, wanden, reinigen van meubilair, stofzuigen en stofwissen. Het werk doe je samen met je collega’s maar je bent ook in staat om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Ook sta je als aanspreekpunt tijdens je werkzaamheden medewerkers, gasten en bezoekers van de organisatie waar je voor werkt netjes te woord.

Bij Vebego Paricipatie B.V. kom je te werken bij een organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s en een leuke werksfeer centraal staat. Vebego Participatie B.V. is een unieke sociale werkgever die al heel lang actief is in de schoonmaak- en facilitaire dienstverleningen. Iedereen krijgt een kans bij Vebego en zij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Bij Vebego geloven ze immers dat de wereld beter is als iedereen mee doet.

Vragen

Vebego Participatie en Podium24 gaan samen een nieuw project starten: Vebego@Work. Doel van dit project is om uitstroom van werkzoekende te creëren en het tekort aan schoonmaakmedewerkers kleiner te maken.

Een enthousiaste houding en motivatie is het belangrijkste om deel te nemen aan dit project. Het is voldoende als je een fiets hebt om op je werkt te kunnen komen. Daarnaast moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen krijgen.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren. Ook kandidaten die geregistreerd staat in het doelgroepregister (DGR) worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Bieden

Een leuke baan bij een goede werkgever met markconforme arbeidsvoorwaarden. Samen wordt met jou gekeken naar je beschikbaarheid en het aantal uren dat je wilt werken.

Werktijden

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Duur van de opdracht

voor lange tijd

Werklocatie

Meerssen, Maastricht of het Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans (mobiel: 06-19677152 / e-mail: hellen.castermans@podium24.nl)