Ontbijt en housekeeping medewerker

Voor verschillende hotels en een B&B in Maastricht zijn wij op zoek naar medewerkers ontbijt en medewerkers housekeeping.


Functieomschrijving

In de vroege ochtend verzorg je het ontbijt voor de gasten. Je zorgt ervoor dat alles op tijd gereed staat op het ontbijtbuffet en vult het buffet gedurende het ontbijt aan. Daarnaast zorg je ervoor dat ook de koffie gereed staat en maak je de tafeltjes schoon.

In de housekeeping hou je je bezig met het schoonmaken van de kamers en openbare ruimtes. Je werkzaamheden bestaan uit het verschonen en opmaken van bedden, het legen van prullenbakken, het stofzuigen van de kamers en het schoonmaken van meubilair. Ook de badkamers en toiletten worden door jou schoongemaakt.

Bovengenoemde werkzaamheden kunnen apart maar ook gecombineerd ingevuld worden.

Daarnaast is het mogelijk dat ook enkele lichte administratieve taken van jouw gevraagd worden. Denk hierbij aan het bijhouden van de het algemene mail adres van het hotel of B&B.

Vragen

Het allerbelangrijkste is dat je enthousiast wordt van dit werk. Jij houdt er van om alles tip top in orde te hebben voor de gasten. Ook kun jij de handen uit de mouwen steken en als je de Nederlandse taal een beetje beheerst is dat heel fijn. Anders kun je je ook in het Engels verstaanbaar maken.
Je bent beschikbaar op doordeweekse dagen EN in het weekend.


Bieden

Je komt te werken bij een mooi hotel of een gezellig B&B in Maastricht. Je kunt voor lange tijd aan de slag. Jouw werkdagen en uren worden in overleg met jou besproken.

Werktijden

De werktijden liggen tussen 08:00/09.00 beginnen en eindigen rond 13.30/14.00 uur. Je werkt in ieder geval altijd één dag in het weekend. Af en toe een heel weekendje vrij voor vakantie bijvoorbeeld kan wel. Er zijn mogelijkheden voor circa 20 tot 32 uur per week.

Duur van de opdracht

langere tijd

Werklocatie
Maastricht
Zie jij jezelf al in het ontbijt en/of de housekeeping aan de slag gaan? Neem dan nu contact op met Hellen Castermans op +31619677152 of mail naar Hellen.castermans@podium24.nl en dan bespreekt zij graag met jou de mogelijkheden.