Medewerker Horeca

Op zoek naar een baan in de horeca? Lees dan snel verder! Voor verschillende bedrijven in Maastricht en het Heuvelland zijn wij op zoek naar enthousiaste horeca medewerkers. Nog geen ervaring, maar wel gemotiveerd? Ook dan kan je reageren!


Functieomschrijving

Wij zoeken kandidaten voor verschillende gerenommeerde horeca- en leisure bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Thermae 2000 of buitenplaats Vaeshartelt. Er zijn diverse mogelijkheden zoals keukenassistent, medewerker bediening, gastheer/-vrouw, receptioniste, afwasser, (zelfstandig werkend) kok, algemeen medewerker, cateringmedewerker of schoonmaker.

Vragen

Je hebt een enthousiaste en klantvriendelijke houding. Je bent flexibel inzetbaar; zowel overdag als in de avonduren en ook in het weekend ben je beschikbaar

Heb je nog geen ervaring dan is dat geen probleem. Wij zorgen ervoor dat je voldoende begeleiding krijgt om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Bieden

Gezellige collega's en een leuke baan bij een tof horeca- of leisure bedrijf. Het gaat om functies welke beschikbaar zijn voor de langere termijn. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Werktijden

Je werkt volgens een rooster; van maandag tot en met zondag. De werktijden zijn in overleg.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Diverse locaties in Maastricht en het Heuvelland.

Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou in de horeca zijn? Neem dan contact op met Maron strijkers via maron.strijkers@podium24.nl of via 06-29561423.