Medewerker groenvoorziening

Wij zoeken enthousiaste medewerkers groenvoorziening. Dagelijks steek je je handen uit de mouwen om te wieden, schoffelen of te snoeien. In het plantseizoen ben je bomen aan het planten, boompaalconstructies aan het maken of gras aan het zaaien.


Functieomschrijving

Als medewerker groenvoorziening houd je je bezig met diverse werkzaamheden zoals schoffelen, snoeien, groen aanleg en onderhoud hiervan. Je komt te werken in een team van hoveniers en groenvoorzieners. Bovendien draag je bij aan het delen van kennis en ervaring. Je werkt samen met een klein team onder leiding van een voorman.

De opdrachtgever is Monsdal, onderdeel van Dolmans Landscaping Group. Dit is een (h)echt familiebedrijf dat al ruim 60 jaar in de groensector zit. Bij Monsdal wordt iedere dag gewerkt in een unieke bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen verbinding, groei, passie en plezier centraal staan. Met diverse vestigingen in Nederland en België verzorgt Monsdal de groenaanleg en het groenbeheer voor onder andere gemeenten, ziekenhuizen en zorginstellingen

Vragen

Jij bent gemotiveerd om in het groen te werken en hebt daar affiniteit mee. Je werkt graag in de buitenlucht en je houd er van om de handen uit de mouwen te steken. Je hebt een goede lichamelijke conditie. Verder beheers je de Nederlandse taal voldoende en kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren. Ook kandidaten die geregistreerd staat in het doelgroepregister (DGR) worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Bieden

Baan voor lange tijd met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel dagen per week je wilt werken. Drie, vier of vijf dagen per week (maandag t/m vrijdag).

Werktijden

Van 07.00 tot 16.00 uur op maandag t/m vrijdag

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Je start ’s ochtends op de vestiging in Maastricht of Bunde. Vervolgens ga je met jouw team op pad naar diverse locaties in Maastricht of elders in (Zuid)-Limburg.

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Maron Strijkers via maron.strijkers@podium24.nl of via 06-29561423