Medewerk(st)er Bediening

SOFA is een Brasserie-Bar-Restaurant met in de zomer een groot terras. SOFA staat voor hospitality in een sfeervolle, trendy ambiance met gemoedelijke setting. Gelegen naast het kasteel in een prachtig natuurgebied, bij de jachthaven aan de uiterwaar


Functieomschrijving

SOFA is een Brasserie-Bar-Restaurant met in de zomer een groot terras. SOFA staat voor hospitality in een sfeervolle, trendy ambiance met gemoedelijke setting. Gelegen naast het kasteel in een prachtig natuurgebied, bij de jachthaven aan de uiterwaarden van de Maas.

Vragen

Wij zoeken versterking voor ons SOFA team bediening!
Ben jij: creatief , assertief, positief ingesteld, goed in de omgang met mensen, geduldig, hardwerkend en hou je van eten & drinken? Dan zijn wij naar jou op zoek en willen wij je graag ontmoeten!

Bieden

Een leuke baan bij een goede werkgever met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Er wordt samen met jou gekeken naar jouw beschikbaarheid en het aantal uren dat je wilt werken.

Werktijden

SOFA is geopend van woensdag t/m zondag van 12:00 – 0:00 uur. Afhankelijk van het aantal uren dat je kunt werken en beschikbaarheid word je in overleg ingeroosterd.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht.

Wil je meer informatie of meteen een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar leisure@podium24.nl.