Magazijnmedewerker Kruisherenhotel

Een wereld vol inspiratie op niet-alledaagse locaties. De liefde van de familie Oostwegel voor erfgoed en gastvrijheid vormt de basis van de huizen van Oostwegel Collection.


Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega? Bij het Kruisherenhotel in het centrum van Maastricht zijn wij op zoek naar een Medewerker Magazijn. Een absoluut cruciale rol in ons mooie bedrijf.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Magazijn ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:
• Inkoop van verschillende goederen voor verschillende afdelingen
• Ontvangst, distributie en opslag van goederen volgens FIFO systeem
• Voorraad beheer volgens gezette par stock levels
• Contact leggen en communiceren met huidige leveranciers
• Assisteren van afdelingen waar nodig voornamelijk met algemene zaken en in de tuinen
• Managen van de afvalstromen
• 5 uur per dag – 5 dagen per week
Alle goederenstromen worden door jou correct verwerkt en geadministreerd, je rapporteert aan de Chefkok. Tevens help jij onze operatie op rolletjes te laten lopen in deze enorm veelzijdige functie!

Vragen

Je houdt van aanpakken, bent grondig en secuur en werkt graag zelfstandig. Ook is het voor jou geen enkel probleem om fysieke werkzaamheden te verrichten zoals het tillen en verplaatsen van zaken of zelfs te helpen onze prachtige tuinen mooi te houden. Tot slot beschik je over een positieve instelling en ben je collegiaal.

Bieden

Je komt te werken in een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Geen dag is hier hetzelfde. We bieden een salaris conform je ervaring en kennen daarnaast een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan/sportabonnement, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle locaties van Oostwegel Collection.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 13.00 uur. Bij drukte of iets dergelijks kan dit natuurlijk iets wijzigen, bijvoorbeeld een keer een zaterdag ipv maandag.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers, tel: 06 - 29 56 14 23.