Kom werken bij Kasteel Vaalsbroek!

Altijd al willen werken in een kasteel? Dan is dit je kans! Voor kasteel Vaalsbroek zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers.


Functieomschrijving

*Wij zijn op zoek naar housekeeping medewerkers:
De belangrijkste taken zijn het schoonmaken van de hotelkamers en de openbare ruimtes. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het beddengoed, stoffen, stofzuigen en het poetsen van de badkamer. Jij zorgt ervoor dat de gast kan genieten van een schoon hotel en kamer.

*Daarnaast bieden wij hier ook een leer-werk traject aan.
Heb jij een participatiewet uitkering en wil je graag in de horeca aan de slag maar nog geen ervaring? Geen probleem. In dit programma word jou onder begeleiding stap voor de stap de fijne kneepjes van het horeca vak aangeleerd.

Vragen

Een gemotiveerde en enthousiaste houding is het belangrijkste. Je bent klantvriendelijk en steekt graag de handen uit de mauwen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en ook de weekenden beschikbaar.

Bieden

Je komt te werken in een prachtig kasteel waar jij je volop kan ontwikkelen. Je komt te werken in een leuk team en krijgt begeleiding op de werkvloer.

Werktijden

Ga je aan de slag in de housekeeping dan liggen de werktijden tussen ongeveer 9 uur en 13/14 uur.

Ga je aan de slag op een andere afdeling zoals de bediening of het keuken in het leer-werk traject dan zijn de werktijden in overleg. Het aantal uur in de week en de dagen zullen in overleg afgesproken worden.

Duur van de opdracht

langere tijd

Werklocatie

Vaals

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Maron Strijkers via maron.strijkers@podium24.nl of via 06-29561423