Keuken medewerker bij Fun Valley

Voor Fun Valley zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers om het keukenteam te versterken. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het klaar maken van al het eten dat Fun Valley zijn bezoekers te bieden heeft.


Functieomschrijving

In de keuken van Fun Valley is het nooit saai. Je begint de dag met alle voorbereidende werkzaamheden te verrichten en gedurende de dag hou je je bezig met het weg werken van alle bonnen die binnen komen met bestelling van de bezoekers van Fun Valley. Je zorgt ervoor dat de bezoekers hun bestelde frietje, snack, tosti, panini of een van de andere keuzes van de menukaart spoedig krijgen. Raakt iets op gedurende de dag dan moet je dit natuurlijk ook opnieuw bijvullen. En dan na een dag hard werken is het tijd om alles netjes op te ruimen. Dit doe je samen met het hele team van Fun Valley en zodra alles weer schoon is en op zijn plek staat is het tijd om naar huis te gaan.

Vragen

Wij zoeken zelfstandige medewerkers die van aanpakken weten. Heb je al ervaring met werken in een keuken dan is dit zeker een pre! Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 4 dagen in de week) en vindt het niet erg om minimaal 1 dag in het weekend te werken. Ook is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Daarnaast is het een vereiste dat je een VOG kan overleggen.

Bieden

Een baan bij één van de leukste bedrijven van Maastricht en omstreken! Daarnaast kom je te werken in een gezellig team.

Werktijden

Je werkt volgens een rooster dat zo’n 2 weken van tevoren bekend is. De werktijden liggen in de winterperiode tussen 9 á 10 uur beginnen en eindigen rond 18 á 19 uur afhankelijk hoe laat alles is opgeruimd. In de zomertijd zijn de openingstijden van Fun Valley ruimer en liggen de werktijden tussen 8 uur beginnen en eindigen rond 20 á 21 uur.

Duur van de opdracht

Voor de lange termijn

Werklocatie

Eijsden

Wil jij graag aan de slag in het keukenteam bij Fun Valley? Mooi!
Neem dan nu contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl