Horeca Medewerker in Valkenburg

Zin om aan de slag te gaan op een prachtige heuvel in Valkenburg? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke horeca medewerker.


Functieomschrijving

Als horeca medewerker word je ingezet bij een van de 3 horeca outlets dat het park waar je komt te werken heeft. Je bent hier verantwoordelijk voor de verkoop van dranken en daarbij eventueel een ijsje of bijvoorbeeld een lekkere wafel. Een andere horeca outlet heeft een eenvoudige lunchkaart en verkoop je naast dranken ook heerlijke broodjes en een goed stukje Limburgse vlaai. Daarnaast zorg je ervoor dat je tussendoor de tafeltjes schoonmaakt en zorg je voor een nette werkplek.

Vragen

Voor de horeca medewerken is het belangrijk dat jij een klantvriendelijke houding hebt. Daarnaast spreek je goed Nederlands en is het beheersen van de Engelse of Duitse taal een pre. Verder vind je het niet erg om in de weekenden te werken.

Bieden

Werken op een prachtige locatie in Valkenburg in een gezellig team. Daarnaast heb je fijne werktijden want je bent de avonden lekker vrij.

Werktijden

De werktijden liggen tussen 10:00 en 18:00 uur van maandag tot en met zondag. Het is belangrijk dat je ook het weekend beschikbaar bent. De functie is in te vullen vanaf 26 uur, maar ben je meer uren beschikbaar dan kan dit zeker ook.

Duur van de opdracht

langere tijd

Werklocatie

Valkenburg

Spreekt deze functie jou aan? Leuk! Neem dan nu contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl