Huishoudelijke hulp

Wil jij graag aan de slag als huishoudelijke hulp? Wij hebben diverse mogelijkheden bij Envida, Ambulante Thuiszorg, Tzorg en Zuyderland.


Functieomschrijving

Als hulp in het huishouden heb je een zeer gevarieerde baan. Je zorgt voor een schoon en veilig huis en ondersteunt daarmee in de huishouding. Het is daarnaast ook belangrijk dat je oog en oor hebt voor wat er verder speelt bij de cliënt, mensen hebben behoefte aan persoonlijke aandacht en je bent in staat om eventuele bijzonderheden te signaleren richting kantoor waar het verder kan worden opgepakt. De huishoudelijke taken die jij oppakt verschillen per cliënt. Denk bijvoorbeeld aan:
- het schoonmaken van de keuken;
- stofzuigen;
- afstoffen;
- strijken;
- het schoonmaken van het toilet en de badkamer;
- boodschappen doen voor de cliënt.

Vragen

Om hulp in het huishouden te worden is geen vooropleiding nodig. Wat is wel belangrijk? Om als hulp in het huishouden van start te gaan is het belangrijk dat je sociaal bent en graag met mensen omgaat. Uiteraard is het ook van belang dat je bekend bent met huishoudelijke taken en het je leuk lijkt om dit ook bij andere mensen thuis te doen.

Bieden

Als hulp in het huishouden wordt het aantal uren in overleg met jou vastgesteld. Dit regel je in samenspraak met je collega’s op kantoor en de cliënten. Voor hen staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt.
Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden bij een van de zorgaanbieders.

Werktijden

In overleg wordt bepaald voor hoeveel uur en op welke dagen je ingepland wordt om te werken.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht en Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Myrte van Mulken, te bereiken via 06-15309419 of via myrte.van.mulken@podium24.nl.