Guest Service Medewerker

Jij bent een gastheer/vrouw puur sang en wilt graag werken binnen de top van de Nederlandse gastvrijheid? Het team van Château St. Gerlach en Kruisherenhotel zoekt versterking dus lees dan snel verder!


Functieomschrijving

Als guest service medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor de gasten. Jij zorgt er mede voor dat de gasten een onvergetelijk verblijf hebben. Je hebt een afwisselende functie waarbij de werkzaamheden bestaan uit:

- Begeleiden van de gasten bij aankomst en vertrek
- Gasten assisteren met bagage en begeleiden naar de hotelkamer
- Gasten informeren over het aanbod van het hotel zoals bijvoorbeeld de Spa & Wellness en verschillende eet- en drinkgelegen
- Informatie geven over de omgeving
- Ondersteuning van de Front Desk en draagt de zorg over de Valet Parking.
- Tot slot verricht je nog verschillende hand- en spandiensten in het hotel zoals het verzorgen van VIP-attenties.

Vragen

Uitstekende communicatieve vaardigheden worden van jou verwacht. Daarnaast heb je een positieve uitstraling en zit het gastvrouw/heer zijn jouw in het bloed. Door je houding en uitstraling voelen gasten zich meteen bij thuis.

Verder dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en de Nederlandse taal te beheersen.

Bieden

Zowel bij Château St. Gerlach als bij Kruisherenhotel werk je op een betoverende locatie in een hecht en gezellig team. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van interne cursussen.

Werktijden

De functie is in te vullen vanaf 24 uur per week. De werktijden en dagen zijn in overleg. Echter: je dient wel flexibel beschikbaar te zijn wat er wordt gewerkt met 3 shifts. De werktijden liggen hierbij tussen beginnen om 7:00 uur en de dag eindigen om 23:00 uur. Daarnaast moet je ook het weekend beschikbaar zijn.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Houthem St. Gerlach en Maastricht

Interesse of vragen? Neem dan nu contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl