(leerling) Glaszetter

We zoeken een handige, enthousiaste en gemotiveerde collega.
Jij hebt bijvoorbeeld een achtergrond als timmerman, schilder, monteur of anders en bent bereid het vak als glaszetter te leren in de praktijk.


Functieomschrijving

Je gaat aan de slag als (leerling) glaszetter waarbij je taken onder andere zijn:

- Verwijderen van oud glas
- Inzetten en plaatsen nieuw glas
- Opmeten kozijnen
- Glas op maat snijden

Vragen

Je ben enthousiast en leergierig om het vak van glaszetter te leren en werkt netjes. Het is geen probleem om in een team met meerdere collega's te werken en hebt een klantvriendelijke instelling. Je spreekt, leest en schrijft Nederlands.

Bieden

Een toffe full time job, maar parttime is ook bespreekbaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract. Salaris conform CAO. Je werkt en leert in de praktijk van je collega's die al jarenlange ervaring hebben in het vak.

Werktijden

Je werkt van maandag tot en met vrijdag, voornamelijk overdag. Een specifiek uurrooster is moeilijk te bepalen, aangezien de uren afhankelijk zijn van de plaats van de afspraak.

Duur van de opdracht

Je start met een fulltime contract van bepaalde tijd met na een positieve evaluatie de mogelijkheid tot een vast contract.

Werklocatie

Regio Zuid-Limburg (Parkstad, Westelijke Mijnstreek, Maastricht/Heuvelland). Je werkt bij zowel bedrijven als particulieren.
Neem dan contact op met Janice Frissen, recruiter bij Podium24.
janice.frissen@podium24.nl of +31 6 52763691