Ga aan de slag als Kassamedewerker!

Voor een supermarkt in Maastricht zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke kassamedewerker.


Functieomschrijving

Als kassamedewerker ben je het visitekaartje van de winkel. Je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus het is belangrijk dat jij ervoor zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Vragen

Je hebt een vriendelijke uitstraling en bent klantgericht. Je vindt het leuk om tijdens het afrekenen van de boodschappen een kort praatje te maken met de klanten. Het is dan ook belangrijk dat je hiervoor voldoende kennis van de Nederlandse taal hebt. Daarnaast werk je zorgvuldig en secuur want je moet natuurlijk er wel voor zorgen dat de kassa op het einde van de dag kloppend is.

Bieden

Een baan binnen een supermarktketen waar voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s.

Werktijden

Als kassamedewerker kan je zowel fulltime als parttime aan de slag. De werktijden en -dagen zijn in overleg. Ook het weekend beschikbaar? Dan is dit zeker een pré.

Duur van de opdracht

langere tijd

Werklocatie

Maastricht

Interesse om aan de slag te gaan als schoonmaakmedewerker supermarkt of nog vragen? Neem contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl