Aan de slag bij Fun Valley!

Werken bij het leukste recreatiepark van omgeving Maastricht? Dat kan! Voor Fun Valley zijn wij op zoek naar mensen die graag willen werken op diverse werkplekken binnen hun mooie park. Er is voor ieder wat wils, dus ook voor jou!


Functieomschrijving

Voor Fun Valley zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten om aan de slag te gaan op verschillende werkplekken.

Horecamedewerker: Als Horecamedewerker hou je je bezig met alle voorkomende barwerkzaamheden. Denk hierbij aan voorbereidingen treffen voor ontbijt, lunch of een barbecue. Daarnaast zorg je voor het schoonhouden van de locatie.

Keukenmedewerker: Als Keukenmedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers van Fun Valley hun bestelling zo spoedig mogelijk krijgen. Je gaat aan de slag met het klaarmaken van frietjes, tosti of een van de andere keuzes die Fun Valley zijn bezoekers te bieden heeft. Uiteraard zorg je er ook voor dat hier alle voorbereidende werkzaamheden voor getroffen worden, vul je tussendoor alles bij en hou je je werkplek schoon.

Host/Kassamedewerker: Als Host/Kassamedewerker ontvang jij de groepen bij Fun Valley en geef je hun uitleg over het park. Daarnaast verkoop je entree tickets en probeer je de leuke extra’s die het park heeft te verkopen aan de bezoekers. Verder ben jij het aanspreekpunt voor vragen die de bezoekers hebben.

Binnenspeeltuinmedewerker: Als Binnenspeeltuinmedewerker zorg jij ervoor dat alles netjes en schoon is voor de bezoekers, ook neem je kassa bestellingen op en ben je verantwoordelijk voor het bijvullen van producten. Daarnaast zal je ook kinderfeestjes begeleiden.

Terreindienstmedewerker: Als Terreindienstmedewerker verricht je allerlei verschillende werkzaamheden op het terrein van Fun Valley. Denk hierbij aan het schoonhouden van het park, het legen en schoonmaken van prullenbakken en opruimen van rommel. Maar ook snoeien en maaien en bevoorraden van de verschillende locaties door de dag heen horen bij je werkzaamheden. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor bezoekers als ze vragen hebben.

Vragen

Bij Fun Valley is het belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, je klantvriendelijk bent en van aanpakken weet. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor minimaal 4 dagen in de week en vind je het geen probleem om in het weekend te werken. Ook is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Daarnaast is het een vereiste dat je een VOG kan overleggen.

Bieden

Een baan bij één van de leukste bedrijven van Maastricht en omstreken! Daarnaast kom je te werken in een gezellig team

Werktijden

Je werkt volgens een rooster dat zo’n 2 weken van tevoren bekend is. De werktijden liggen in de winterperiode tussen 9 á 10 uur beginnen en eindigen rond 18 á 19 uur afhankelijk hoe laat alles is opgeruimd. In de zomertijd zijn de openingstijden van Fun Valley ruimer en liggen de werktijden tussen 8 uur beginnen en eindigen rond 20 á 21 uur.

Duur van de opdracht

Voor de lange termijn

Werklocatie

Eijsden

Wil jij graag aan de slag in het keukenteam bij Fun Valley? Mooi!
Neem dan nu contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl