Crewleden voor McDonald’s

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s!


Functieomschrijving

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker. Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal. Door met jouw collega’s samen te werken als één team, krijgen jouw gasten de beste McDonald’s ervaring.

Tijdens deze horeca baan leer je ook belangrijke skills. Denk aan verantwoordelijkheid pakken, servicegericht werken of jezelf ontwikkelen tot een echte teamplayer. Belangrijke vaardigheden die later zeker van pas gaan komen!

Vragen

Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Om bij McDonald’s te werken, zijn er twee dingen belangrijk: gasten helpen en onze producten bereiden. Het helpen van onze gasten en het bereiden van onze producten. Denk jij dat je dit kan? En lijkt dit je leuk? Dan pas je binnen de McDonald’s cultuur. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en kan ontwikkelen. Je krijgt de kans om door te groeien en er is zelfs de mogelijkheid om via McDonald’s je MBO-diploma te behalen!

Bieden

Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega’s en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld. Hier kan je buiten werktijd leuke dingen mee doen, want je kunt flexibel werken, en zo is het goed te combineren met alle andere dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven.

Werktijden

McDonald’s is dagelijks geopend van 9:00 – 0:00 uur. Je wordt in overleg ingeroosterd, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met je beschikbaarheid.

Duur van de opdracht

Per direct voor langere tijd.

Werklocatie

Maastricht De Geusselt of Gronsveld.

Deze vacature is in beheer bij Chiara Goossens, te bereiken op tel: 06-46022856 of e-mail: chiara.goossens@podium24.nl