Assistent Zorg en Behandeling

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan in de zorg? Dan is deze uitdaging iets voor jou. Als medewerker huishouding zorg je onder andere voor een schone omgeving voor de medewerkers en patiënten van Herstelzorg Maastricht UMC+.


Functieomschrijving

Als assistent zorg en behandeling verzorg je de voeding en dranken voor patiënten, stimuleer je patiënten om zoveel mogelijk zelf te doen en help je zo nodig bij het smeren en snijden van brood en eten en drinken. Je verzorgt de bestellingen en regenereert de warme maaltijd. Daarnaast verricht je diverse werkzaamheden van huishoudelijke aard en assisteer je patiënten en zorgpersoneel bij de persoonlijke verzorging, denk aan wassen en aan-en uitkleden en toiletgang.

In eerste instantie word je voornamelijk ingezet binnen de facilitaire dienst op het gebied van voeding voor de patiënten. In het voorjaar van 2022 start je met de scholing bij Vista college aangevuld met training on the job. Je komt te werken in een gezellig en informeel team. Je werkt in wisselde diensten en het rooster wordt een maand van te voren bekend gemaakt. Je kunt zelf aangeven welke dag(delen) je vrij wil zijn.

Vragen

- Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met ouderen en de richtlijnen van de HACCP.
- Je bent dienstverlenend ingesteld maar staat stevig in je schoenen en kan duidelijk je grenzen aangeven.
- Je bent in staat fysiek werk te verrichten en bent een echte aanpakker.

Bieden

De CAO VVT is op deze vacature van toepassing. Bij de start van het dienstverband is je salaris als medewerker facilitaire dienst maximaal FWG 15 €2271,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Werktijden

Je werkt in wisselende diensten en het rooster wordt een maand van te voren bekend gemaakt. Je kunt zelf aangeven welke dag(delen) je vrij wil zijn.

Duur van de opdracht

Tijdelijk.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Tim Ruyters, te bereiken via 06-21884163 of via Tim.Ruyters@podium24.nl.