Assistent kwaliteitsmedewerker

Staat kwaliteit hoog bij jou in het vaandel, werk je graag gestructureerd en lijkt het je daarnaast leuk om in een supermarkt te werken? Dan is de functie van assistent kwaliteitsmedewerker perfect voor jou!


Functieomschrijving

Elke dag ziet je werkdag er anders uit en heb je andere uitdagingen. Kwaliteit staat voorop maar ook gastvrouw/heer zijn hoort erbij. Als assistent kwaliteitsmedewerk ondersteun je de kwaliteitsmedewerker bij haar taken. Je komt hierbij overal in de winkel. Je loopt controle rondes, temperatuurt gekoelde en bevroren producten, houdt de winkel netjes schoon. Je zet genoeg stappen op een dag en ook op knieƫn zitten, bukken etc hoort erbij want ook in de kleinere hoekjes moet schoon gemaakt worden.

Vragen

Je hebt oog voor detail en vind het fijn om gestructureerd te werken. Je krijgt een lijst met taken en deze kan je na een goede inwerkperiode zelfstandig afhandelen. Daarnaast sta jij de klanten bij vragen vriendelijk te woord.

Bieden

Een leuke en afwisselende functie in die je samen met je collega uitvoert. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar andere taken binnen de supermarkt.

Werktijden

De functie is in te vullen tussen de 15 en 28 uur per week. De werkdagen liggen tussen maandag en vrijdag. De werktijden zijn in overleg. Eventueel halve dagen werken is mogelijk.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Bunde

Interesse om aan de slag te gaan als assistent kwaliteitsmedewerker of nog vragen? Neem contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl