Algemeen medewerker groenvoorziening

Wij zoeken medewerkers voor organisaties die de aanleg en het onderhoud verzorgen van groen in openbare ruimtes binnen gemeentes, zorginstellingen, recreatieparken of rondom bedrijfspanden.


Functieomschrijving

Naast groen aanleg en onderhoud wordt ook gewerkt aan de ontwikkeling, realisatie en het beheer van sportvelden voor buitenaccommodaties. Maar ook houden ze zich bezig met advisering en ontwerp.

Tot jouw taken behoren alle voorkomende groenwerkzaamheden zoals schoffelen, snoeien, onkruid verwijderen en beplanten. Je werkt samen met een klein team onder leiding van een voorman.

Vragen

Jij bent gemotiveerd om in het groen te werken en hebt daar affiniteit mee. Je werkt graag in de buitenlucht en je houd er van om de handen uit de mouwen te steken. Je hebt een goede lichamelijke conditie. Verder beheers je de Nederlandse taal voldoende en kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Minimaal 24 uur, meer uren werken is altijd mogelijk.

Werktijden

Je werkt in overleg samen met je collega's.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht.

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Hellen Castermans via hellen.castermans@podium24.nl of via 06-19677152.