Adviseur particulieren (verzekeren)

Ooit zijn we gestart als familiebedrijf. Nu zijn we een flinke MKB’er, maar daar laten we het niet bij zitten. We hebben ambities. Grote ambities, want we willen binnen drie jaar marktleider zijn.
Op dit moment concentreren we ons op de digitaliserin


Functieomschrijving

Voor onze afdeling particuliere verzekeringen op onze locatie Geleen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij zoeken mensen die thuis zijn in de verzekeringswereld of deze wereld graag willen leren kennen. Het belang van de klant staat voor jou centraal en vanuit je adviserende rol help je de klant keuzes te maken. In Jip-en-Janneke-taal leg je onze klanten uit welke verzekeringen het beste bij hen passen.

Je adviseert onze klanten, zowel telefonisch, via de chat als op kantoor. Onze klanten komen bij jou met vragen over hun verzekeringen. Je neemt natuurlijk ook zelf contact op met onze klanten om ze proactief te adviseren over hun verzekeringspakket. Het is aan jou om goed te luisteren naar wat zij nodig hebben en te adviseren welke risico’s zij kunnen verzekeren.

Je zorgt ervoor, dat de verzekeringen aangepast worden dan wel de nieuwe verzekeringen opgemaakt worden. Dit doe je door helder en duidelijk uit te leggen aan je collega’s wat je met je klanten hebt afgesproken. Je zorgt voor een goede vastlegging in het systeem, zodat jij of een collega altijd kan terugvinden wat je precies hebt afgesproken met de klant.

Een veelzijdige functie dus. Je zorgt ervoor dat de klant advies krijgt dat persoonlijk en passend is. Met jouw positiviteit en inlevingsvermogen weet jij van elk klantgesprek een succes te maken. Heb je hier zelf goede ideeën over? Initiatief wordt gewaardeerd!

Vragen

Voor de functie Adviseur Particulieren zoeken wij mensen die:
• Het leuk vinden om mensen te adviseren over financiële producten;
• Het een uitdaging vinden om de verzekeringsportefeuille te laten groeien;
• En mee te denken en te bouwen aan een nog betere klantbediening;
• Al ervaring hebben in de verzekeringsbranche of bewust willen kiezen voor een loopbaan in de verzekeringswereld;
• HBO-werk- en denkniveau hebben. Dat betekent niet per se dat je een HBO-diploma nodig hebt. Kennis en ervaring vinden wij belangrijker dan diploma’s;
• in het bezit zijn van WFT Basis en WFT Schade Particulier dan wel bereid zijn deze WFT diploma’s te gaan halen;
• Mondeling en schriftelijk goed Nederlands spreken.

Bieden

Wat wij bieden vinden wij heel normaal: een gezellig team dat elkaar helpt om verder te komen. Natuurlijk bieden wij ook een marktconform salaris en krijg je begeleiding van een mentor. We geven je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. We hebben volop opleidings-, trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We groeien hard, waardoor je bij ons snel kansen krijgt die andere bedrijven niet bieden. Dus ben jij iemand die snel mogelijkheden ziet en die ook wil grijpen? Dan zit je goed bij ons.

Werktijden

Maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren (09:00-17:00)
24-40 uur per week.

Duur van de opdracht

7 maanden met uitzicht op een vast contract

Bij interesse kan er contact worden opgenomen met Boy Ramakers via boy.ramakers@podium24.nl of 0611743419.

Werklocatie

Geleen