Aankomend sushikok voor Sushi Centre

Sushi Centre is een afhaal- en bezorgrestaurant in Maastricht. Opgericht met veel passie en liefde voor de Japanse keuken. De sushi wordt dagelijks op traditionele wijze bereid door professionele chefs. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen gebruiken zij alleen mooiste en meest verse premium producten én wordt alle sushi vers gemaakt.


Functieomschrijving

Voor de opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die ingezet kan worden in de keuken. De hoofdtaak is het maken van sushi en het ondersteunen van andere koks. Ervaring is niet vereist. Een interne opleiding tot sushikok wordt door hen aangeboden en verzorgd.

Vragen

Jij bent gemotiveerd om opgeleid te worden tot sushi kok en hebt veel affiniteit met de keuken. Je bent assertief, een stressbestendige teamplayer en kan snel schakelen. Het is belangrijk dat je oog hebt voor hygiëne en een goede fysieke gesteldheid. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in de avond en in het weekend, ook op feestdagen.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden in een gezellig en jong team. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract na bewezen geschiktheid.

Werktijden

Tussen 13:00 - 22:00 uur. Sushi Centre is de hele week geopend.
Het is een baan voor 28 tot 32 uur per week. Je werkt 3 á 4 dagen per week.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Werklocatie

Maastricht

Deze vacature is in beheer bij Chiara Goossens (06-46022856)